01485nbm0a2200349 450 BNI00208412008120610485628IT2007-1397TTD200720071220d2006 |||y0itay50 baengITm 00|||Microbiological and chemical studies on Pecorino siciliano cheese throughout ripeningtutors: S. Massa, P. Fox, T. Beresfordstudent: Anna Vernile2006.1 v.In testa al front.. Università degli studi di Foggia, Facoltà di agraria; University college Cork, Department of food and nutritional sciences Ireland57921MICRORGANISMI, FUNGHI, ALGHEAGR/16Microbiologia agrariaVernile, AnnaBNIV030943Massa, SalvatoreCFIV029647Beresford, T.BNIV030944Fox, P.BNIV030942Università degli studi <Foggia> : Facoltà di agrariaCFIV216110University College <Cork> : Department of food and nutritional sciencesBNIV030945ITBNI20100111RICAdBibl. Nazionale Centrale FirenzeCFTDR 2006 00408CF9806004085 20190805TDR 2006 00408NBibl. Nazionale Centrale Di Firenze CFTDR 2006 00408 CFTVD980600408 L NOFORTE CFTDTD