01380nam0a22003133i 450 BVE072809920210707004823.0SBN20170325d2012 ||||0itac50 baengitz01i xxxe z01nSelection of lactic acid bacteria and yeasts to be used as mixed starter cultures for table olive fermentationGiorgia Perpetuinitutors: Aldo Corsetti, Rosanna Tofalo, Hélène Licandro-Serautcoordinator: Giovanna Suzzi[Teramo2012]1 volumeillXXV cicloIn testa al frontespizio: Università degli studi di Teramo, Italy, Université de Bourgogne, France, academic year 2011/2012Perpetuini, GiorgiaBVEV231533Università degli studi di TeramoLO1V379526Université de BourgogneRMSV052741Università degli studi <Teramo>CFIV264735Università degli studi di TeramoUniversité <Borgogna>CFIV264151Université de BourgogneITIT-FI009820170325IT-FI0098 Bibl. Nazionale Centrale Di Firenze CFTDR 170 168CFTD 000023969 L VMB 1 v.TDR 170 001682017032520170325 CFBKBK