01798nam0a22003493i 450 CFI089625120220922005106.0IT2014-607T SBN20140623d2014 ||||0itac50 baengitz01i xxxe z01nBiotechnological approach in Lamiaceae species for the production of antioxidant and antibacterial compoundsSara Barberinisupervisors: Laura Pistelli, Barbara Ruffoni, Lucia Natali[Pisa2014]1 volumeillDepartment of Agriculture, Food and EnvironmentIn testa al frontespizio: Research Doctorate School in Biological and Molecular Sciences, doctorate course: molecular biotechnologyTesi svolta presso l'Università di Pisa571.2FISIOLOGIA. PIANTE E MICRORGANISMI14BIO/04Fisiologia vegetaleTDRCFID000708Barberini, SaraCFIV318972Università di Pisa : Dipartimento di Scienze agrarie alimentari e agro-ambientaliCFIV289848University of Pisa : Department of Agriculture, Food and EnvironmentCFIV318971Università di Pisa : Dipartimento di Scienze agrarie alimentari e agro-ambientaliUniversity of Pisa : Department of Agriculture, Food and Environment plantCFIV330398Università di Pisa : Dipartimento di Scienze agrarie alimentari e agro-ambientaliITIT-FI009820140623IT-FI0098 Bibl. Nazionale Centrale Di Firenze CFTDR 140 1092CFTD 000021188 G L VMB 1 v.TDR 140 010922014062320140623 CFTDTD