LEADER 01629nbm0a2200325 450 001 BNI0021970 005 2008120610485767 020 $aIT$b2007-2622T 049 $aTD2007 100 $a20080229d2006 |||y0itay50 ba 101 | $aeng 102 $aIT 105 $am 00||| 200 1 $aLight effects on transpiration, phenolic compounds and calcium accumulation in developing fruit of Actinidia deliciosa var. deliciosa (C. F. Liang et A. R. Ferguson)$fcandidate: Giuseppe Montanaro$gtutor: Bartolomeo Dichio$gco-tutor: Xiloyannis Cristos 210 $d2006. 215 $a1 v. 300 $aIn testa al front.: University of Basilicata, Dipartimento di scienze dei sistemi colturali, forestali e dell'ambiente, International doctoral school crop systems, forestry and environmental science, 18. cicle 676 $a634$v21$9PIANTE DA FRUTTO (FRUTTICOLTURA), FRUTTA, SCIENZE FORESTALI 689 $aAGR/03$9Arboricoltura generale e coltivazioni arboree 700 1$aMontanaro$b, Giuseppe$3PALV008653 702 1$aDichio$b, Bartolomeo$3BNIV007561 702 1$aXiloyannis$b, Cristos$3BNIV032394 712 02$aUniversita? degli studi della Basilicata $b: Dipartimento di scienze dei sistemi colturali, forestali e dell'ambiente$3BNIV032392 801 0$aIT$bBNI$c20100111$gRICA 802 $ad 950 0$aBibl. Nazionale Centrale Firenze$dCFTDR 2006 01524$eCF9806015245 20190805$fTDR 2006 01524$hN 960 0$aBibl. Nazionale Centrale Di Firenze$d CFTDR 2006 01524 $eCFTVD980601524 L $sNOFORTE 977 $a CF FMT $aTD FOR $aTD