LDR 01485nbm0a2200349 450 001 BNI0020841 005 2008120610485628 020 $aIT$b2007-1397T 049 $aTD2007 100 $a20071220d2006 |||y0itay50 ba 101 | $aeng 102 $aIT 105 $am 00||| 200 1 $aMicrobiological and chemical studies on Pecorino siciliano cheese throughout ripening$ftutors: S. Massa, P. Fox, T. Beresford$gstudent: Anna Vernile 210 $d2006. 215 $a1 v. 300 $aIn testa al front.. Università degli studi di Foggia, Facoltà di agraria; University college Cork, Department of food and nutritional sciences Ireland 676 $a579$v21$9MICRORGANISMI, FUNGHI, ALGHE 689 $aAGR/16$9Microbiologia agraria 700 1$aVernile$b, Anna$3BNIV030943 702 1$aMassa$b, Salvatore$3CFIV029647 702 1$aBeresford$b, T.$3BNIV030944 702 1$aFox$b, P.$3BNIV030942 712 02$aUniversità degli studi$c
$b : Facoltà di agraria$3CFIV216110 712 02$aUniversity College$c
$b : Department of food and nutritional sciences$3BNIV030945 801 0$aIT$bBNI$c20100111$gRICA 802 $ad 950 0$aBibl. Nazionale Centrale Firenze$dCFTDR 2006 00408$eCF9806004085 20190805$fTDR 2006 00408$hN 960 0$aBibl. Nazionale Centrale Di Firenze$d CFTDR 2006 00408 $eCFTVD980600408 L $sNOFORTE 977 $a CF FMT $aTD FOR $aTD